v chatu 
 
Vše nejlepší Jetysovi
7.5 00:10 cetlyk

Vše nejlepší Cetlykovi
7.5 08:19 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
17.2 10:59 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
10.2 20:21 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
27.1 12:45 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
20.1 16:10 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
13.1 12:06 jetys

Jetýsek se zkusí znovu vrátit
13.1 12:06 jetys

Dnes chajda neni
21.10 17:49 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
7.10 15:20 jetys

Jehněčí kotletky s polentou,pečenými papričkami a tymiánovou redukcí

Autor
lojzík 
<<  >>

Vybavení:
Kopu za NIKON
Zobrazeno
1871
Přidáno
2006-10-10 10:42:10
Komentáře:
potěší
Body:
nechci


 
Poznámky:
Jehněčí kotletky s polentou,pečenými papričkami a tymiánovou redukcí

Dneska nebudu zbytečně zdržovat se „složitou“ úpravou,jenom prozradím malý trik,který se vyplatí. Chcete-li mít dobré jehněčí,pak je důležité maso zbavit veškerého tuku , blan a maso naložit. Zde je vhodné použít jako marinádu olivový olej,jogurt (ten parádně zjemní jehněčí),snítky rozmarýnu a kuličky barevného pepře. To vše smíchej,nalej na jehněčí a nech to válet v ledničce den a noc. Nebo 24hodin-to je jedno. :)))
Tepelnou úpravu jsem chtěl „medium rare“ jenom tak jsem si vychutnal výbornou chuť masa.
Pokud to chceš propéct,budiž,ale nikdy to nebude úplně to wono.

Ekvivalent (pro cygnuse)–Sekaná,brambor zelí.
Zaručeně se víc nají a má recht,neboť taková dobrá, domácí sekená,to je bez pochyby výborná záležitost.
Včera i dnes to holt bylo o něčem jiným.

Přeju vám hezkej den a dobrou chuť k obědu.

Ps.podrobnější poudání o jídle zobrazeném rád zašlu. :)
 
Jak to vidí jiní:
 
Komentáře:
10.10.2006 10:52 Drahoš 
MňaMňaMňaMňaMňam. Ešte že idem o chvíľu na obed...
10.10.2006 10:55 itomasek 
tak jsem neodolal a jdu juknout, co bude dnes dobrého....
10.10.2006 10:56 itomasek 
mňamka !!!!
10.10.2006 12:37 psisko 
Jsem mlsné psisko. Asi bychom si rozuměli.
10.10.2006 12:45 psisko 
Ještě něco.Ten ekvivalent pro cygnuse to je paráda.
10.10.2006 13:07 Mato 
...tuna sa nám to začína meniť na francúzsku výchovu... začíname jedlom...
...ej, ale vyzerá to fakt dobre...
10.10.2006 13:10 shadow 
hergot a já právě zhltnul guláš z konzervy - sakra
10.10.2006 14:46 Hynek Boháč 
Vypadá to moc hezky, leč k opbědu bych z toho extrahoval jen ty kotletky. Ostatní je k jídlu nadbytečné! :-))
10.10.2006 22:25 DD 
supeeeeeeeeeeeeeer , pošli i chuť :-)
10.10.2006 23:07 Vlada Petracek 
Mňam
11.10.2006 05:12 Hogo 
Děláš chutě. Na moje zuby je použitelný pouze ekvivalent :)))
11.10.2006 13:53 Slavek Jiránek 
Máš kliku,že jsem po obědě,jinak bych Tě vykousl snímek z albumu :-))))))
11.10.2006 14:32 reglet 
no krása, tak si ji ukládám do kuchařky :))), já snědla loupák.
11.10.2006 14:58 cygnus 
A Plzeň k tomu..... máš pravdu, kdybych si měl vybrat mezi tímhle image-jídlem a ekvivalentním nášupem, tak raději ten druhý.
.............
Vím, že šlo o jídlo, ale nemohl být ten talíř celý. Ani ta čokoládová (či jaká) kapalina se nevešla.
.............
Produktová série jídla mi připomíná (v Haškovském stylu) hlášky ze školy: počkejte, vy volové, až dostanete upravit sedmdesát snímků do týdne do katalogu, tak si s tím tak hrát nebudete.
11.10.2006 14:59 cygnus 
Až nyní jsem si všimnul "nechej válet v ledničce..." - když vyrobím jídlo, tak je bez otálení zkonzumuji. Jednak nebudu mít hlad a jednak mi je nikdo a nic nesežere. Tož tak.
11.10.2006 18:00 Cába 
:D "kapalinu" bych asi taky rád viděl celou, ale jinak pěkný a dík za radu ;)
11.10.2006 23:32 lojzík 
Děkuju za komenty.
Cyg: :))))))))))))
12.10.2006 20:30 cetlyk 
No ňamka od pohledu, ale ta bílá kolem dokola už néé, co nějakou změnu? :)
13.10.2006 00:35 Sofi 
Tohle mi nedělej!!! Mám hlad,jako.....
:-)))
pěkně to vypadá
Chcete snímek komentovat? Přihlaste se
TOPlist