v chatu 
 
Vše nejlepší Jetysovi
7.5 00:10 cetlyk

Vše nejlepší Cetlykovi
7.5 08:19 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
17.2 10:59 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
10.2 20:21 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
27.1 12:45 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
20.1 16:10 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
13.1 12:06 jetys

Jetýsek se zkusí znovu vrátit
13.1 12:06 jetys

Dnes chajda neni
21.10 17:49 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
7.10 15:20 jetys

pro přidání příspěvku se, prosíme, přihlaste


zpět k obsahu

1.9.2007 10:53jape 
Blbej den...
Můj foto den blbec byl tento čtvrtek. Šel jsem si na Střelecký ostrov poslechnout Sto Zvířat a při té příležitosti si udělat pár fotek. Pohoda, nálada suprová... vytáhnu "šumítko" a dám si pár cvičnejch cvaků na rozehřátí. První půlku jsem si odfotil bez blesku a na druhou jsem si chtěl vyzkoušet blesk. Překontroluji nastavení a zjistím, že nefunguje laicky řečeno to červený světlo, co pomáhá ve tmě ostřit :-) No dumal jsem nad tím tak pět minut a poté jsem to vzdal, blesk letěl zpátky do baťohu. Ještě jsem to zkusil a i foťáček letěl do baťohu. S pocitem dobře stráveného večera jsem jel domů. Ve vlaku jsem se pořezal o pivní zátku, když jsem se pokoušel otevřít pivo dvacetikorunou. A pak, že se dá pivo otevřít vším, příště pro jistotu přibaluji otvírák. Dneska jsem otevřel baťoh a nahraju fotky do pecéčka. Jsem v šoku, skoro nic nemůžu použít, protože jsem si nechal ze středečního nočního focení nastaven na objektivu MF a nepřepnul jsem to zpátky. Proto nefungoval ani blesk a pomocné světýlko. No a to co jsem nafotil je docela legrační, protože co nebylo cca. 3 metry a dál od fotítka je nyní na fotkách rozmazané. A jaké blbé dny při focení jste zařili Vy?
1.9.2007 11:30
Blbej den
:))))) Už jsem se leknul, že se to stává jenom mně :))) Hele já zcela běžně nafotím co chci a teprve doma potom zjišťuju, že jsem si nechal buď blbou clonu, nebo jsem se nepodíval na nastavený ISO - zanadávám si, slíbím si že příště si dám na všechno pozor a co myslíš ? Příště vymyslím něco jinýho - dojedu na místo zjistím že jsem nechal doma něco co budu potřebovat atd.-prostě profík se nezapře :))))))))
1.9.2007 14:17
antiden neurotika
Chlapi, stává se to asi všem, jenom motorisovaní nejsou tak nápadní, protože si vozí vše nutné sebou a chybějící díl nebo baterii mají kde vzít.

My nerváci si všechno nastavíme doma v klidu nežli vyrazíme (samozřejmě na nejpravděpodobnější hodnoty, nikdo nemůže vědět, co přesně jej potká). Tak zjistíme i stav baterek, čistotu objektivu, zda máme sebou kombinačky (na stativ) a pod.

No a jak se člověk dvěma-třemi snímky rozfotí, aklimatisuje a stíhá sledovat i fungování foťáku, tak už nastane pohoda a klídek a jistota.
5.10.2007 17:15
Už i český rozhlas
si půjčuje bez upozornění. Ale dali odkaz, zase nic nevysoudím.....
http://www.rozhlas.cz...

Mimochodem, text pod foto JAB s Masarykem je nesmyslný, v tom roce by Masaryk nějakou cestu do Paříže nepřežil. Jde o setkání na pražském výstavišti u příležitosti Československého autosalonu.

.... kdyby i texty šlohli přesně....


TOPlist