v chatu 
 
Vše nejlepší Jetysovi
7.5 00:10 cetlyk

Vše nejlepší Cetlykovi
7.5 08:19 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
17.2 10:59 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
10.2 20:21 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
27.1 12:45 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
20.1 16:10 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
13.1 12:06 jetys

Jetýsek se zkusí znovu vrátit
13.1 12:06 jetys

Dnes chajda neni
21.10 17:49 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
7.10 15:20 jetys

Po 1.září - trochu jinak - pořád se něco děje !

Autor
sberatel 
<<  >>

Vybavení:
Zobrazeno
1984
Přidáno
2011-09-13 19:26:53
Komentáře:
požaduji
Body:
nechci


 
Poznámky:
Černý datum - 1. září
Bóda - sokl lajfky web

Tož se to zase blíží. Bódy rozvalijó po prázdninách futra a jungšáli budó mít zase na deset metrů po ftákách.

Když sem v járu devatenáct kil vosumašedesát dovesloval jako prvňák do bódy, měl sem už ve fšem jasno. Gómal sem, že je fšecko v gébyšu a startuje doba temna. U nás v baráku totiž kempoval vo rok starší konópek a ten mě vo tý bódě a kantorskéch dokonale poreferoval. Pré tam na člověka šijó jen samý podělávky, nutijó ho k biflování nezáživnýho humusu, musí házet sicnu na sténým tymplu, vo prohazuňku po cimře žádné hantec a ještě k temu ani nemůže hodit řeč se sósedským. Jen poslóchat ty blbý a nezáživný žgryndy klimakterický úči. Bohužel sme se tam spolu už nemohli zbliknót, neboť byl poslané s dvojkou z chování druhó třídu přetrpět na jinó bódu. Postupně pak v budócnu vystřídal snad fšecky bódy v okolí a na žádnéch to nebyla podle jeho slov žádná hitpoška.

Takže, zatímco prvního září vostatní spolužáci házeli ve třídě sicnu natěšený jak hůlky, já házel na tu staró rašplu vobezřetnó čučku, narychtované na těžkó habaďůru. Von i fotr na domášově občas mázl do placu teoriu, že na učitelský a švestky je potřeba si dávat majzla, že só křivý jak Farinova točka v Kykyrýksdorfu.

Jednó, to už jsme měli snad metr za sebó, sme museli číst skupiny písmenek, co nám ta gappa natlókla do štryclí. Napadlo mě, že by se z nich daly sestavit i smysluplný slova. Tak sem hókl svýmu sósedovi do ovaru, že gómu, že úča je tutáč potróblá, že nás nutí číst chuchvalce písmen, místo normoš textůvky. Boříkovi to chvílu šrotovalo v glóbusu a nato zvedl plótvu a za tepla ji nabonzoval, že sem nahlásil, že je vona potróblá. Raskenka se vytočila a mázla mi dotazník, jestli sem to jako recht šplóchl.

Starý medvědi mi vodjakživa hlásili, že mám bét pravdomluvné, že habaďůra má krpatý tužky, že s pravdó doklapu i na tu nédelší traťůvku a takový ty války. Tak sem jí to vodkéval a vona mi normoš dala následně do řepy. A ještě napsala na domášov bonzbríf.

Vod tý doby mám definitivně jasno v tem, že bóda je ten nejhorší flek na hródě a vod kantorskéch je lepší se držet dál.
 
Jak to vidí jiní:
 
Komentáře:
23.10.2011 09:27 psisko 
Dík moc jsem se pobavil a máš pravdu :)))))))))))))))))) i ten obrázek je fajn :)
Chcete snímek komentovat? Přihlaste se
TOPlist