v chatu 
 
Vše nejlepší Jetysovi
7.5 00:10 cetlyk

Vše nejlepší Cetlykovi
7.5 08:19 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
17.2 10:59 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
10.2 20:21 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
27.1 12:45 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
20.1 16:10 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
13.1 12:06 jetys

Jetýsek se zkusí znovu vrátit
13.1 12:06 jetys

Dnes chajda neni
21.10 17:49 jetys

Pojďte na chat - Noční téma
7.10 15:20 jetys

pro přidání příspěvku se, prosíme, přihlaste


zpět k obsahu

8.4.2010 20:50clown 
fotozoo
pratele, kamaradi

mel bych nekolik poznamek. drahos me promluvil z duse, lepe bych uz asi nenapsal.

fotozoo vzniklo proto, ze me bylo lito prijit o tak skvelou partu lidi. nic vic, nic min. pokud to nekterym z vas uz nestaci, mrzi me to, ale nic s tim neudelam. spis nez kvuli fotografii, jsem si pral mit misto kvuli lidem. doufal jsem, ze v tomto predsevzeti nezustanu sam. nakonec cela radka nasich fotovyletu a jejich nalada mi myslim dava za pravdu.

mel bych se omluvit, ze uz dlouhou dobu nemame s fishem kapacitu dorazit nove fotozoo se spoustou napadu a novych funkci. jednou to prijde. krize nam sebrala praci a my se mame sakra co ohanet, abychom se vubec meli zitra ceho najist. kdo z vas to zna, ma asi vic pochopeni, nez ti, kterym prijde ze se sakra flakame.

diskuse jako byla ta, co se tu rozebehla me osobne spis elan bere, nez dodava. zvlast kdyz me kritizuji ti, kteri tak okazale odchazi. oni sami dobre vedi kolikrat jsem je presvedcoval a vysvetloval k cemu jsme s fishem fotozoo rozbihali.

tedy Vas prosim o ohledy k ostatnim tady - at uz Vam jejich fotky berou dech, nebo Vam prijdou jak na "facebook" (moc nevim co to je). sam mam taky mraky fotek, ktery prejdu bez komentare - neznamena to ovsem, ze bych jejich autorum chtel otravit zivot. proste se me to nelibi a tim konci. budu-li dotazan, rad to vysvetlim. pokud se mi nelibi neci komentar, pozadam o vysvetleni. ale kdyz me nekdo zjezdi fotku, neni preci spatnej. je se mu to proste nelibi - ma na to pravo. tak uz se neotravujme navzajem, nikam to nevede. kdo mate jeste trochu trpelivosti, tak vydrzte, kdo uz ji nemate, tak prijmete mou omluvu za pomaly vyvoj.

howg - prosim, nerozjidejte tady dalsi flame
hugo
8.4.2010 22:13
zoo
Nevím, kdo odtud odešel okázale, já snad ne, prostě jsem sem před časem přestal chodit, maje jiný věci na práci. Ale teď mám chuť zase přispět, i kdyby to mělo být jen kvůli jakýsi morální podpoře adminů - už jsem to psal do vedlejší diskuse: svádět problémy tohohle serveru na to, jak tu fungujou pravidla, mi připadá jako kolosální nesmysl. Něco se mi může líbit víc, něco míň, ale obsah nedělaj žádný pravidla, ale uživatelé, a jakej ten obsah je, záleží jen a jen na nich. Kdyby se na to Hugo s Lukášem vyprdli a od zítřka to zavřeli, nemůže říct nikdo ani popel, je to jejich volnočasová iniciativa, dárek pro všechny, co sem choděj - nevím, jestli si to kritici dostatečně uvědomujou. Takže: fakt nejsem web-komunitní typ a nevím, jak dlouho mi to vydrží, ale teď jsem jednu nedávnou sérii z druhýho konce planety pošlu, a v týhle inkarnaci je věnována duu H+L prostě jen tak za zoo :-).
8.4.2010 22:37
zoo
..jen, aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění, Hugovi s Fishem patří věčná sláva!!! o kritice na jejich adresu nemůže být řeči ;)
.. (jen se shrnula místní situace (nálada) poslední doby nic víc... třeba se pročistí vzduch)
---
Já platit ze svýho bandě darmožroutů doménu, hosting..vývoj webu atd. a pak číst nespokojený tlachy, třeba nějakýho houmra ...no ty wole to bych ho asi ..... ;))
8.4.2010 23:06
zoo
Tak jasne, je to od tech chlapcu moc pekny a mame je za to vsichni radi ;-) Ja sice presne web veci nedelam, ale pripadne se i do neceho muzu pustit s nima a poslat nekam kacky na ucet, ze ktereho se pak cvakne domena taky muzu. Kdyz na to pak nebudu mit cas, muzu dostavat alespon za usi taky ;-)

Je zvlastni jak ty vejlety a vsechny setkani na me fungujou hrozne prijemne a na webu to stoji za backoru.

No a jeste ... kdyz se nazvou "zakazy", "limity" a jiny nepekne znejici slova jako proste "pravidla", uz to nezni tak nepekne ... a kdyz uz jednou hodis micudu do placku, neznamena to asi, ze nemuzes dostak obcas gola ;-)


9.4.2010 00:25
zoo
Zajda, shadow a clown mi mluví z duše!
Nejsem sice z původní DFM party, ale už tu na zoo taky nějakej ten rok oxiduju, tak snad můžu srovnávat. Řekl bych že jde o syndrom narůstajícího počtu užívátek, který vytlačuje příjemnou klubovou atmosféru - tedy: může vytlačit, pokud si ji vytlačit necháme. Pokud se nám ale podaří se povznést nad osočující útoky některých hlupáků, či lépe je přimět k pokornému ohlédnutí za sebou, pak dle mého názoru není nemožné zoo v jeho původní a příjemné podobě zachránit. Ale to jistě nedocílíme demonstrativním sebemrskačstním a autozákazy vstupu právě na zoo - ty pouze pomáhají k jeho likvidaci.

A pokud jde o mě - já jsem tedy za pozvednutí FOTOZOO a důrazně proti jeho zániku! :o)

A díky za vše našim adminům.....
9.4.2010 21:41
Nejak se to zvrtlo
Lidi, jak tak koukam, chtelo by to obcas pocitat do deseti. Nejak chytate na prvni naslapnuti. Tu Standu zvednou dve serie fotek, kann zase vola po povinnosti, aby autor napadu NT musel take fotit, u fotek jde o osobni sympatie a anipatie a vecne pripominky jdou k sipku. Uberme drobet plyn.
9.4.2010 21:50
Nejak se to zvrtlo
Tak nic no,tak se omlouvám. Přišlo mi to jen docela normální, že když si něco vyberu, tak se toho taky zůčastním.


TOPlist